Mikä Yhteyden Voima?

Merkityksellisen ja syvän yhteyden luominen omaan itseen, toisiin ja ympäröivään maailmaan on mielestäni superkiinnostava ja inspiroiva asia.

Tätä yhteyttä, sen rakentumista ja yhteyden esteitä tarkastelen sekä blogissani että inspiraatioprofiileissani käytännönläheisesti ja monipuolisesti.

Olet sydämellisesti tervetullut lukemaan ja kommentoimaan. Löydät minut myös Instagramista @yhteydenvoima ja Facebook-sivultani Yhteyden voima.

Vilman selfie kasvokuva

 

Todellinen, syvä yhteys on paitsi voimakkaasti eheyttävä kokemus, monelle meistä myös haastava ja ristiriitainenkin asia. Usein olemme oppineet korvaamaan aitoa yhteyttä erilaisilla sijaistoiminnoilla.

Merkityksellisen yhteyden puuttuminen ei ole pelkästään yksilötason asia, vaan se on kollektiivinen fakta. Jos kuulisimme tarpeitamme ja toiveitamme tarkasti ja eläisimme totena itsellemme, näyttäisi nyky-yhteiskunta varsin erilaiselta. Näennäinen höttöpulla-yhteys esimerkiksi somessa tai pinnallisissa tuttavapiireissä voi olla harhauttavaa ja jättää meidät vaille todellisen, ravitsevan kontaktin kokemusta.

Todellinen yhteys itseemme on se peruskivi, jolle voimme rakentaa. Se on yhteys, josta käsin voimme luoda mielekkäät yhteydet muihin ja josta käsin alamme hengittää yhdessä maailmankaikkeuden kanssa.

Kun kaikki muu otetaan pois, meillä jää jäljelle vain kysymys siitä, olemmeko yhteydessä vaiko emme. Millään muulla ei mielestäni ole lopulta merkitystä.

Toivon, että tekstini auttavat sinua pysähtymään itsesi äärelle ja avaavat tietä yhteyden voimaan mahdollisimman käytännönläheisesti ja monipuolisesti. Liitythän myös sähköpostilistalleni täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Toivon sinulle voimauttavia lukuhetkiä!

Vilhelmiina

vilma@yhteydenvoima.fi

 

    Tilaa minulta yhteydenvoimapostia!