Merkityksellisen ja syvän yhteyden luominen omaan itseen, toisiin ja ympäröivään maailmaan on mielestäni superkiinnostava ja inspiroiva asia!

Tätä yhteyttä, sen rakentumista ja yhteyden haasteita tarkastelen blogissani käytännönläheisesti ja monipuolisesti.

Todellinen, syvä yhteys on paitsi voimakkaasti eheyttävä kokemus, monelle meistä myös hyvin haastava ja ristiriitainenkin asia. Usein opimmekin korvaamaan aitoa yhteyttä erilaisilla sijaistoiminnoilla.

Merkityksellisen yhteyden puuttuminen ei ole pelkästään yksilötason asia, vaan se on kollektiivinen fakta. Jos kuulisimme tarpeitamme ja toiveitamme tarkasti ja eläisimme totena itsellemme, näyttäisi nyky-yhteiskunta varsin erilaiselta. Näennäinen höttöpulla-yhteys esimerkiksi somessa tai pinnallisissa tuttavapiireissa voi olla harhauttavaa ja jättää meidät vaille todellisen, ravitsevan kontaktin kokemusta.

Todellinen yhteys on se peruskivi, jolle voimme rakentaa, josta käsin voimme tutustua itseemme, josta käsin voimme luoda mielekkäät yhteydet muihin, josta käsin alamme hengittää yhdessä maailmankaikkeuden kanssa.

Kun kaikki muu otetaan pois, meille jää jäljelle vain kysymys siitä, olemmeko yhteydessä vaiko emme. Millään muulla ei lopulta ole merkitystä.

Toivon, että tekstini auttavat sinua pysähtymään itsesi äärelle ja avaavat sinulle yhteyden voimaa mahdollisimman käytännönläheisesti ja monipuolisesti. Olet sydänlämpimästi tervetullut lukemaan ja vuorovaikuttamaan kanssani sekä Instagramiin @tervetuloatunteet että Facebook-sivulleni Tervetuloa tunteet.

kasvokuva

 Hyvä lukuhetkiä toivotellen

Vilhelmiina

Comments are closed.