Inspiraatioprofiilit

Inspiraatioprofiilit ovat haastatteluun pohjautuvia henkilökuvia innostavista ihmisistä, joiden asennetta ja tapaa olla maailmassa haluan tuoda esille.

* Sivustollani tällä hetkellä esillä olevat profiilit eivät ole kaupallista yhteistyötä.

Teen inspiraatioprofiileita nyt myös tilauksesta.

Inspiraatioprofiilin kautta saat mm. seuraavia asioita:

  • Ammattimaisesti kirjoitetun, haastatteluun pohjautuvan kuvauksen sinusta ja työstäsi.
  • Oman toimintasi ja viestisi selkeään, asiakkaitasi puhuttelevaan tekstimuotoon.
  • Mahdollisuuden syväluodata kanssani sitä, mitä ja miten juuri sinun kannattaisi itsestäsi ja toiminnastasi kertoa.

Tilauksesta tehtävän inspiraatioprofiilin hinta on 285€ (sis. alv 24%).

Kysythän rohkeasti lisää:
vilma@yhteydenvoima.fi

Sinäkin tunnet sen, eikö totta? Voimakkaan myötätunnon, joka pyyhkii ylitsemme samalla kun tuntemamme maailma – ja maailmankuva – on ennen kokemattoman muutoksen kourissa.

Meneillään oleva koskettaa meitä syvästi. Haluamme ojentaa kättä, auttaa, olla tavallamme läsnä ja tehdä jotain: tunnemme myötätuntoa. Samalla on tuiki tärkeää malttaa pysähtyä kokemaan myötätuntoa myös itseä kohtaan.

Oltuani myötätuntoövereissä muutamia viikkoja, tunnen suurta onnea siitä, että pääsen puntaroimaan myötätuntoa ja sen tuiki tärkeää paria itsemyötätuntoa, asiaa tuntevan monitaiturin, Taina Laanen, kanssa.

 

Inspiraatioprofiilit ovat haastatteluun pohjautuvia henkilökuvia innostavista ihmisistä, joiden asennetta ja tapaa olla maailmassa haluan tuoda esille.

Olen viime aikoina miettinyt ilon ja luovuuden merkitystä osana ihmisen kasvua. Sysäyksen tälle tekstille antoi kokemus siitä, että en oikein enää hahmota ilon roolia omassa elämässäni. Olen monen muutoksen keskellä ja vaikka ne ovat itse valittuja ja monin tavoin inspiroiviakin aloin kauhukseni kadottaa kokemusta ilosta ja leikkisyydestä.

Lopulta ymmärsin, että olen jo varhain sisäistänyt ajatuksen siitä, että erityisesti tavoitteellisen tekemisen kuuluu tuntua jollain tavalla tylsältä. Kuulostaa hullunkuriselta, mutta jonkinlainen sisäinen ohjenuora minulla on ollut siitä, että ”aikuinen ei ohjaudu ilosta käsin”.

Onnekseni pääsin juttusille ystäväni, valokuvaaja Maria Kalmin kanssa, joka elää todeksi iloa joka päivä. Marian sanomaa on hyvä pysähtyä miettimään hetkeksi.